Zalm
Hieronder het recept voor een pasta met zalm. Er staan twee versies voor je klaar: een normale en eentje voor het bulken.
Voedingswaarden
- 660 kcal
- 49 gram koolhydraten
- 44 gram eiwitten
- 34 gram vetten
Ingrediënten
Dit heb je nodig:
- 50 gram ongekookte pasta penne
- 150 gram zalmfilet
- 150 gram diepvries spinazie
- +/- 60 ml Le Gall Kookroom (deze heeft 2 ingrediënten en is zonder E-nummers)
- tomaten/cherrytomaatjes naar smaak
- Keltisch zeezout, knoflook, peper naar smaak
Bereiding
En zo ga je te werk:
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Doe de diepvries spinazie, zalm en de tomaten in een ovenschaal
- Giet daar de kookroom over en breng alles op smaak met het zout, peper en de knoflook
- Zet de ovenschaal in de oven en laat het 25 minuten bakken
- Breng ondertussen een pan water aan de kook
- Gooi de penne in de pan en kook het in 10-12 minuten gaar
- Spoel de pasta af in koud water, zodat het niet plakkerig wordt.
- Alles klaar? Doe dan alles bij elkaar in de ovenschaal en meng het goed door elkaar.
- Eet smakelijk!
Variatietips
Ben je aan het bulken? Dan vind je hieronder een andere lijst met voedingswaarden en ingrediënten. De bereidingswijze blijft precies hetzelfde als hierboven.
Voedingswaarde
- 830 kcal
- 66 gram koolhydraten
- 49 gram eiwitten
- 38 gram vetten
Ingrediënten
- 65 gram ongekookte pasta penne
- 150 gram zalmfilet
- 150 gram diepvries spinazie
- +/- 100 ml Le Gall Kookroom (deze heeft 2 ingrediënten en is zonder E-nummers)
- tomaten/cherrytomaatjes naar smaak
- Keltisch zeezout, knoflook, peper naar smaak