Zalm

Hieronder het recept voor een pasta met zalm. Er staan twee versies voor je klaar: een normale en eentje voor het bulken.

Voedingswaarden

  • 660 kcal
  • 49 gram koolhydraten
  • 44 gram eiwitten
  • 34 gram vetten


Ingrediënten

Dit heb je nodig:


  • 50 gram ongekookte pasta penne
  • 150 gram zalmfilet
  • 150 gram diepvries spinazie
  • +/- 60 ml Le Gall Kookroom (deze heeft 2 ingrediënten en is zonder E-nummers)
  • tomaten/cherrytomaatjes naar smaak
  • Keltisch zeezout, knoflook, peper naar smaak


Bereiding

En zo ga je te werk:


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C
  2. Doe de diepvries spinazie, zalm en de tomaten in een ovenschaal
  3. Giet daar de kookroom over en breng alles op smaak met het zout, peper en de knoflook
  4. Zet de ovenschaal in de oven en laat het 25 minuten bakken
  5. Breng ondertussen een pan water aan de kook 
  6. Gooi de penne in de pan en kook het in 10-12 minuten gaar
  7. Spoel de pasta af in koud water, zodat het niet plakkerig wordt.
  8. Alles klaar? Doe dan alles bij elkaar in de ovenschaal en meng het goed door elkaar.
  9. Eet smakelijk!


Variatietips

Ben je aan het bulken? Dan vind je hieronder een andere lijst met voedingswaarden en ingrediënten. De bereidingswijze blijft precies hetzelfde als hierboven.


Voedingswaarde

  • 830 kcal
  • 66 gram koolhydraten
  • 49 gram eiwitten
  • 38 gram vetten


Ingrediënten

  • 65 gram ongekookte pasta penne
  • 150 gram zalmfilet
  • 150 gram diepvries spinazie
  • +/- 100 ml Le Gall Kookroom (deze heeft 2 ingrediënten en is zonder E-nummers)
  • tomaten/cherrytomaatjes naar smaak
  • Keltisch zeezout, knoflook, peper naar smaak


Smaakt dit recept naar meer?

En kun je wel wat hulp gebruiken om je voeding en leefstijl vanuit de basis aan te pakken? Dan is een voedingsplan op maat de perfecte oplossing.

Bekijk het aanbod

In contact blijven?

K1NG NUTRITION is bereikbaar via: